14.12.09

Puntík na Hobby.cz



Tak se náš milý Zámek, coby Puntík dostal do internetového zpravodajského impéria idnes, přesněji do sekce hobby. Již se všichni těšíme, kolikže nových nadšenců a nadšených nakupujících přibude.
/Puntík na hobby.cz

3 komentáře:

dlouhý řekl(a)...

No to je šoking!
Tě jako oslovili? Požádali? Exkluzivně vybrali ke spolupráci?

Kolik nákupů se podle analytics díky tomuhlenc realizovalo? ,,,Mam dojem, že ti tam nikam nedali link, ne? Jen se malym pismem zminili, že foto je od puntika.

Tomáš Gabriel řekl(a)...

No nákupy z toho nebyly, ale přišlo se podívat asi 180 lidí (jestli se nepletu) nových nebo tak nějak, což se také počítá. Je to ale srovnatelná návštěvnost, jako když se punťa dostane do Topu, což je poměrně často.

puntík řekl(a)...

Bať, oslovili, vybrali, chtěli...
Odkaz tam mám přímo - jak je na fler, tak to zavede na puntíkův profil. Výsledný efekt googl odhalil, široký už naznačil - denní návštěvnost se zvedla sice o moc nad průměr, ale srovnatelně jako když jsem v topu, a srovnatelně mi přibylo nových nákupů jako když jsem v topu - tedy žádné. Ale zatímco v topu na puntíka klikají lidé z fleru, tedy kteří ho pravdpodobně už znají, tentokrát klikali přímo z hobby, tedy pravděpodobně úplně noví návštěvníci.
Přímý efekt skoro žádný, nepřímý se ještě možná prokáže, každé zviditelnění je však víc než dobré :o)