06.07.10

Kdo hledá pointu?

Tak. Stalo se. Dne 6. července 2010 puntík definitivně vystěhoval ze své galerie vše, co bylo málo chlupaté. Aby si zachoval jednost, exkluzivitu a vůbec. Ale protože s tím nechlupatým rozhodně nemíní přestat, zřídil tomu nové bydlení a nyní Vám představuje:

















neboli www.fler.cz/pointa

A s jejím slavnostním otevřením nabídl hit letošního roku, jaký svět neviděl, originální látková přání.


No, umí tohle Vaše přání?




















Nebo tohle?


















Skoro na každou příležitost přání s pointou:


5 komentářů:

dlouhý řekl(a)...

no famózní. Puntíku, jak se ti zatím hýbou kšefty? měl tento tah zásadní vliv?

Puntík řekl(a)...

Měl vliv. To se ví. Puntíkovi odsunem klesl o dvě desetinky fler rank ;o) No a jinak pointa začíná od nuly. Sice jí puntík propaguje... ale je to zkrátka nový prodejce, takže nový start. Je to poznat na sledovanosti výrobků, komentářích a vůbec. Ale ono se to zas tak moc dobře neprodávalo ani na puntíkovi, tyhlety látkové hrátky, takže mi to neva a mám z toho lepší pocit, když je to zvlášť a každý krámek má svého ducha a není to všehochuť.
Dneska pointa vložila svatební polštářky na prstýnky (škoda, že budete mít kostelní tácek ;o), byste dostali).. To by ji mohlo rozhýbat, je to docela horký zboží řekla bych...

dlouhý řekl(a)...

paráda ty polštářky.... ale proč jsou jako vemínko?.. je to jen dvojtá bublina... nebo to má fci držátka? Kdo a jak vlastně behem obřadu tuto věc nese apod?

Puntík řekl(a)...

Šmankote, tady někdo nečte komiksy... dyť dvojbubliny se běžně dělají... (jinak to není špatný nápad dělat i ty jiné polštářky ;o)) )
Při obřadu prstýnky si na polštářku hoví a když přijde čas tak se polštářek podá a nevěsta a ženich si prstýnky vymění. Ale to se dělá u občanských obřadů.
U církevních mají v kostele na to prostě daný tácek takový, prstýnky jsou posvěcené, tam by se asi takové polštářky nedali použít... I když třeba jo, s farářem jsem se o tom nikdy nebavila...
U občanských obřadů se používá něco takovéhoto: http://www.svatebnidekorace.cz/49-svatebni-polstarky
no bubliny jsou originálnější :-D

Puntík řekl(a)...

Ale kdyby Vám farář řekl, že můžete mít polštářek (vtipný i nějaký vkusný saténový slavnostní), tak by puntík, teda pointa klidně ráda vyrobila...