08.05.09

Vyhnaní na branku






4 komentáře:

Tomáš Gabriel řekl(a)...

Kdepak zámek, ten umí fotit jako když zamkne. Již se těším, až bude fotiti supr novou zrcadlovkou, to potom budou takovéto obrázky na pořadu dne.

dlouhý řekl(a)...

jojo zámek zaslouží jedničku s hvězdičkou... poslední snímek je ovsem nejaky zvlastni, co to je? na čem je ten beďan s širdou a princeznou umísten?... má to jakousi patinu.. no nevím nevím

ZáMek řekl(a)...

Jojo, dlouhý, je to tak, je to onen moderní neauteticko vintage nešvar, na který bych ještě před pěti roky (v době "před DF" - digit. foťákem) lála a hartusila... Tedy udělat fotku jakože patinovanou starou kinofilmovou, svitkovou či polairodovou...
Ovšem - v tomto případě přece jenom to není tak prvoplánové, alébrž je v tom pro zasvěcené vtip - a sice - jde o fotku hledáčku flexiny (či jakékoli dvouoké zrcadlovky), ve které je večerní scenérie fotbalového zápasu Béďy a Širokého (resp. Princezny a Širokého).
Podvečerní světlo dalo celé fotce takový nádech, jaký je téměř auteticky možno vidět právě v hledáčku flexaretu ;o)

dlouhý řekl(a)...

no to sem nevedel, že to je hledacek plexaretky.. hezky jsi to udelala... ja mel tu mašinku v ruce jen jednou u vás a doted na to vzpomínám.. i kdyz mozna ne dost, kdyz jsem nepoznal neco tak jasného.