13.01.09

Mojše Kojhen jako patizón



Není ani tak daleko, co by jedním přimhouřeným okem, do kterého právě vlétla muška, bystrozraký dohlédl, doba, kdy dlouhý, sekundován princeznou, ano, prohlašoval, že na písních Jana Buriana, či snad přímo na něm samém, je cosi geniálního. Není daleko ani doba, respektive je přesně tak daleko, jako předchozí popisovaná doba, kdy jsem já na to, věrně sekundován, či snad sekundovavše za, zámkem, odvětil, nebo spíše vůbec zareagoval, ve smyslu, že geniální není: naopak!

Troufám si vyřknout trpkou víru v nedalekost ještě daleko bližší, ovšem tentokráte orientovanou nikoli, s klasikem řečeno, časem-vzad, ale do natolik blízké budoucnosti, že tato se, s tím jak postupujete ke konci tohoto odstavečku, už už stává přítomnosti, v to, že Jakuba Judu označíte shodně se mnou za geniálního, dlouhý, bystrozraký a princezno, zámek již, bohužel, vyjádřil v kuloárech naší Hromádky svou pouhou semi-nadšenost. Nuže:

Patizón

Mojše Kojhen

3 komentáře:

dlouhý řekl(a)...

no tedy... je to krásné umění... koukal sem na ty dalsi borce a nebyt toho, že mé pripojeni umoznuje vzdy prehrat jen 5 sekund apak zas je treba čekat, byl bych si to užil více.

Mimochodem bych takovýto pořad, kde vystupují umělci podivní, v porotě je suchý, molavcová, kočičková, dědeček, s radostí sledoval. myslím, že nejvášnivějšími televizními sledovači jsou lidé odtržení od televize. Koukal bych na cokoliv. ... zadávam tedy uměleckému marketérovi puntikovi za ukol, aby tento postřeh nějak zpracoval... kdo nemá televizi, chce na ni koukat. Kdo má televizi, chce.... a teď je puntiku třeba najit odpověď a vyděláme majlant. Třeba je odpovědí ...plstěné hříbky, co já vim

Anonymní řekl(a)...

No mě televize neshází - když je internet a i-vysilani čété a nějaké pořady z primy (jako např. Jak se staví sen), no a pak jsou také dvd filmy a ty co široký odkudsi tahá z rukávu si ehm. Vůbec to nestačíme sledovat, ještě televize.. no toto. Leda tak tv noto, tedy nota.

Tomáš Gabriel řekl(a)...

A ve hrách jsou trochu filmečky.