17.03.10

Lovecká sezóna




5 komentářů:

dlouhý řekl(a)...

no tedy! dlohodobě oceňuji nafocení všech tech vyrobků. Sam jsem si to zkusil na nejakych blbinach a vždy s tragickými výsledky. Smekám.

jinak výrobek je asi už opravdu dost retro, ne? a taky lehce nepraktický, ne? Jako že ty brky se prostě poškodí a zničí velmi záhy, ne? jak se k tomu staví kupující na fleru? Nebo je tam klika retro milovnic obzvlášť silná?

puntik řekl(a)...

Dlouhý díky, tohle se fotilo za velmi hektický rychlopodmínek, je div, že to tak dobře vyšlo...

Výrobek je i není retro... Vzhled originálně nově, retro je peří na "ozdobě hlavy či klobouku" a myslivecké téma, ale to jen proto, že obecně se ozdoby a klobouky už dnes moc nenosí a myslivost už také není běžná... Na baretce je to napevno a je to záležitost stylová, příležitostná, designová, nejde o kulich na každodenní nošení, na kabelce je peří prakticky řešeno jako odepínací brož, tedy lze je vyměnit za jinou brož nebo nechat jen tak... Ale peří má dlouhou životnost, velmi, jediné, co hrozí, že se se může zlomit, kdyby v tom člověk lezl třeba po stromě, což se ale nepředpokládá, na strom se bere batoh a kšiltovka, tohle se nosí do města čaj o páté nebo espresso o kdykolikáté, na anglický večírek, podzimní svatbu a vůbec ;o)
Ohlasy na fleru to má ohromné, asi můj nejkomentovanější a nejobdivovanější počin vůbec, ale pochybuji, že si to někdo koupí... V každém případě s tím počítám na etsy... Trochu jsem se bála, jestli se tam na mě nevrhnou ochránci zvířat, ale kupodivu nikdo ani ň...

princezna řekl(a)...

milá puntíku, je to krása. Myslím, že by to vyvolalo rozruch i v Paříži!

puntík řekl(a)...

Děkuji moc, milá princezno! :o)

dlouhý řekl(a)...

líbí se mi myšlenka vytváření holých korpusů, na které si člověk dává brože apod. Zkrátka kombinovat, kombinovat.. něco jako ikea