16.04.11

kód mód 2011


"Bufík nic moc, zima a nic mně tam Jožka nekoupil. Ještěže se za vstup neplatilo," říká Princezna a já k tomu mohu dodat jen pár fotek (ZDE) a výzvu, ať puntik neváhá příští rok ani minutu a vtrhne do té skvělé karlínské haly jak lavina do Brna.

2 komentáře:

puntík řekl(a)...

No téda! Díky za foto, jste tam byli nějak ráno nebo tak? Vypadá tam poklidno (i hudebně ticho)?

dlouhý řekl(a)...

No tedy byli sme tam hned v sobotu odpo.. no a lidí mraky, rekl bych.. ovšem jakých lidí! holcicky, hoši atd.. no krása (vsak je to snad videt na fotkach).

No a hudba ze všech stran... vprostřed haly bylo ležení takových těch fatboyů, či jak se tem sedacím pytlům říká, dále pak dosti improvizované molo v jehož útrobách sídlil DJ, který posílal do repraku hlasitou hudbu, která mě velmi příjemně rozpohupovala. Samozřejmě, pokud někdo tyhle věci nesnáší, tak pro něj by to tam bylo peklo.

celkově se mi to tam líbilo moc... ten prostor, ten prostor, ten prostor! ten byl prostě přenádherný. Celou dobu jsem vlastně jen fotil a poprvy v zivote me to bavilo.

a to ostatní? Se zájmem jsem čuměl na to, jak šikovní jsou vesměs všichni prodávající co se týká vlastní propagace apod... zkratka kreativni lidi koncentrovani na malym prostoru.

zboží holčičí, takže pro mě bez zájmu.