10.06.11

Puntík na Factory Fashion Marketu!


Poprvé na Factory Fashion Marketu, poprvé kdekoli živě vůbec, Puntík představí a nabídne svou originální tvorbu!



http://www.lovemusic.cz/factory-fashion-market/



Vyhnaní i kolemjdoucí, kteří budete poblíž, přijďte jej podpořit, ostatní držte mu palce!
Puntík má připravenou celou řadu novinek a na muže pamatuje se svou kníratou kolekcí.
Ve čtvrtek, pátek a sobotu bude se puntík koulet hned ve vstupní části!




Krásné léto všem!




2 komentáře:

dlouhý řekl(a)...

No famózní! jaký byl výsledek (obchodní)? Jaké byly dojmy?

Zajímalo by mě, jaká byla tato akce ve srovnání s code mode. Bylo to taky celé tak kůl? Nebyly by nějaké fotky?

nehrála hudba moc nahlas?

puntík řekl(a)...

Nu pozpátky - hudba hrála snesitelně (a pro mě docela příjemný výběr), ale Široký si teda stěžoval na bolest hlavy z přemíry decibelů. Tak nevím. Mělo to být naopak.

Fotky mám soukromé i veřejné (!). Ale obojí nic moc.
Kůl to mělo být a asi i bylo (rozhodně si tam puntík připadal málo kůl, takže asi to bylo dost kůl). S codemode srovnávat asi nelze, protože šlo o mnohem menší měřítko (menší než se i předpokládalo a očekávalo) a podle srovnání některých jiných autorů/prodejců tam, kromě nesrovnatelného měřítka, také publikum jiné - méně přátelské, méně odborné (jakože na codemode chodí hodně "významných" lidí z různých oborů a branží, kteří se dávají s autory/prodejci do řeči a tak - to tu nebylo ani náhodou), a hlavně bylo ho málo. I na Factory Fashion Market málo prý.

Z čehož plynou i dojmy a obchodní výsledky.
Dojmy zprvu hrozné, puntík se tam bál, byl tam sám, sám se tam strašně bál a byl mimo sál, odstrčen u vchodu, kde to dřív nebývalo, sice všici okolo chodili, ale prostě "procházeli". A hlavně ve čtvrtek stávka, tak tam přišlo stěží pár desítek lidí. Pátek, sobota účast hojnější, ale i nálada lehce zvednutá (puntík tam už nebyl sám a podpořen podporou se i sem tam s někým cizím skamarádil).
Prodejní výsledek propadák - a dle zvěstí asi pro většinu prodejců tam (a ti co tam už byli minulá pořádání a obchodně byli tehdy velmi spokojeni, tak teď nějak taky nechápali). Tak si to puntík aspoň nemusí brát osobně. Ale něco prodal - největší úspěch měly minibaretky - ty prodal rovnou tři. Tržba mu teda nepokryla ani náklady - z větší poloviny pokryla. Ale...

Ale - byl hrdina. Že to zvládl (až pozdě mu došlo, že je vlastně asociál a že se lidí bojí - až když tam seděl a nevěděl, jak se má tvářit a chtěl se rozpustit a zmizet). Že to přežil - protože ten pracovní zápřah před akcí a do poslední chvíle (vyráběl jak drak po práci, o víkendech), to bylo šílený. A hlavně - byl v pravou chvíli na pravé místě. A získal zdarma tak neskutečnou reklamu, že to nejde ani vyčíslit - http://modnipeklo.cz/2011/06/factory-fashion-market/

Návštěvnost puntíka po zveřejnění činila víc jak dvojnásobek jeho dosud celoživotního působení - překonala dvojnásobně maximum z jednoho dne kdysi dávno, když se dostal do novinek fleru (co chodí mraky lidem do mejlu).

Jakože už je to druhý týden, návštěvnost zas klesla a ustálila se na průměru a přestože jsem vložila tolik novinek jako nikdy, tak zatím se neuskutečnil od FFM ani jeden prodej, tak jakože přímý efekt "reklamy" nebyl. Doufejme, že to má však efekt dlouhodobý (povědomí o značce a vůbec :o) ).

Stručnější informace podám na živo.