28.05.12

Letos aktivně!



Kolegové, minulost byla jaká byla. Nejsme s ní spokojení. Očekávali jsme víc výletů, víc poznávání cizích krajů, víc zážitků. Aby právě probíhající sezona nekopírovala minulou, vyzývám k zahájení plánování akcí 2012. Složení je jasné: Dlouhý, Široký a Bystrozraký. Na tom není co měnit, zbývá jen zodpovědět kdy a kam. Kolegové, očekávám vaše návrhy.

K podráždění představivosti a paměti použijte TENTO odkaz.

4 komentáře:

Zámek řekl(a)...

Olalámoňdijé! Spanilí princové! (hlavně teda Široký)

Nezávisle, nesouvisle na Dlouhého výzvu, vyzývám ženu a další Gabrielovic ženy k uspořádání dámské akce, která by vhodně termínově kopírovala naplánovanou pánskou akci (akce?!) 2012... páč myši nebudou doma a kočky, aby třebas nad jejich nepřítomnosti nezaslzely dlouho poté, co si nejdříve slastně oddechnou nad nabytou svobodou, měly také pré!

dlouhý řekl(a)...

to já jsem rozhodně pro. Je potřeba tuhle vzájemnost prohloubit... třeba v budoucnu dojdeme k rozumně kompromisnímu dělení 50:50. Kdy půl roku budeme s klucíma podnikat dobrodružství (paralelně vy s holkama taky tak)... a dalšího půlroku budeme promixovaně, nudně..tak jak sme teď furt.

Zámek řekl(a)...

No, toliko svobody mužům zas netřeba! Oni pak vlčijó!

Slovo "nudně" odvolat, ženy se zas snadno urazijó!

Tomáš Gabriel řekl(a)...

Není třeba se urážet, neboť v odhaleném skrytu dlouhého proklamování jest obsažen předpoklad zábavnosti nejen mužské párty, ale rovněž párty dámské. Tedy alespoň pevně věříme a doufáme že se pobavíte. Šití, pohárky, konverzace a tak. Abych tedy byl doslovný: nudnost společného snažení jest na vrub oběma pohlavím, stejně tak jako radost z homo zážitků.