09.03.08

Verunčino malé barokní polechtání

Všechny je znám,
ba sám já natáčel to dění
Jen žel že není zvuku
přichyceno klíště

Příště snad tedy
snad pří štěk

5 komentářů:

dlouhý řekl(a)...

no nevím, co bych vyzdvihl dříve. Snad to, že není slyšet zvuk a přitom se jedná o hudební video? Nebo snad to, jak starosvětsky (bergmanovsky) to celé vypadá v tvém novém životě. Opravdu jsem přesvědčen, že zavěšení jeden do druhého chodíte se zámkem korzovat každou neděli na náměstí. Jemně pokynete prodavači nového prostoru, nadzdvižením klobouku a malým pukrle zdravíte pana učitele a potkáte-li nějakého pojištěnce, oba se ukloníte až k zemi.

No nevím. Nakonec asi hlavně vyzdvihnu tom, že je až srandovno sledovat, jak ti ta tvá kraksna neostří ve chvíli, kdy bys to tolik potřeboval. Na celém videu je vidět, s jakým šíleným zaujetím kameraman bojuje se svým strojem, jak pomalu hledá ty tváře, jak umělecky zoomuje. Takové zaujetí opravdu muselo hudbu odsunout na druhou kolej.

Anonymní řekl(a)...

Mezi brambory a hrušky vlezla kyselá okurka :oP

Tomáš Gabriel řekl(a)...

Souhlasím se zámkem, dlouhý se patrně zle vyspal. Je až podivno, že mu nenapadlo vytknouti také lacině sépiovou barvu obrazu jakož i ... marně tápu co dalšího se dá vytknout, dlouhý patrně objevil vše. Osobně tento kus skromně považuji za avantgardní perlu zdejšího kraje a dotyčnou milou společnost za krajně bujarou a progresivně moderní.

Anonymní řekl(a)...

K tématu: Myslím, že onen soukromý koncert, které toto umělecké video tiše zachycuje, vystihuje nejlépe rčení: "Kdo umí, ten umí, kdo neumí, čumí." Bachovské variace, zejména poslední část koncertu - Dvojhlasé invence, v podání V. byly skutečně na čumění, a tak myslím, že kromě nepochybné vydařené kamery, prokázal Široký i reportérský talent - neb nás všechny výstižně zachytil, jak čumíme.
Až na to budu mít, koupím mu kvalitní kameru, aby se mohl dále rozvíjet :oP

dlouhý řekl(a)...

no asi jsem se opravdu příliš kysele zaměřil na hnidy. Tedy znovu a jinak:

Dlouhý, tohle si zmáknul opravdu bravůrně. Pasuju tě na vyhnaneckou avantgardní hvězdu!

Kdybych měl vzdělání, mohl bych možná podle pohybu prstů toho bacha uhádnout.. tohle asi někteří lidé umí, ne?